Welkom bij ABC Hotel

Uw viersterren ecohotel aan zee

Genieten en herbronnen aan de Belgische kust, in alle rust en comfort, op een boogscheut van het levendige stadscentrum van Blankenberge. Het kan bij ABC Hotel, uw uitvalsbasis voor een geslaagd verblijf aan zee. Gastvrouw Liliane ontvangt u met de glimlach in een warm en familiaal kader. Na een welkomstdrankje begeleidt ze u persoonlijk naar uw kamer. Hier voelt u zich meteen thuis.

Dankzij de rustige ligging op wandelafstand van het stadscentrum en het strand, is het ABC Hotel hét hotel in Blankenberge voor families, gezinnen met kinderen en senioren die in alle rust willen genieten van een verblijf aan de Belgische kust. Ook honden zijn bij ons van harte welkom. Fietsen gratis ter beschikking.

Free WiFi

Free WiFi

Rolstoelvriendelijke kamers

Rolstoelvriendelijke kamers

Huisdieren toegelaten

Huisdieren toegelaten

Gratis fietsen

Gratis fietsen

Duurzaamheid als rode draad

Als ecohotel hechten we zeer veel belang aan de zorg voor onze planeet. Duurzaamheid is dan ook de rode draad doorheen onze aanpak. Zo investeerden we fors in ecologische infrastructuur, waaronder zonnepanelen en eco-douchekoppen. Voor de inrichting van de kamers werd bewust gekozen voor natuurlijke en duurzame grondstoffen, waaronder eik, berk, bamboe en Corian. Ook ons uitgebreid ontbijtbuffet bestaat hoofdzakelijk uit lokale, seizoensgebonden bioproducten.

Zorg voor het milieu én uw gezondheid

Bij ABC Hotel staat de zorg voor onze gasten centraal. De dertien kamers  zijn één voor één uniek, zeer goed geïsoleerd en ingericht met aandacht voor comfort, design en ecologie. Al onze bedden zijn uitgerust met orthopedische matrassen van hoge kwaliteit. We beschikken over verschillende types zodat we u steeds een matras op maat kunnen aanbieden. Last van een pijnlijke rug of fibromyalgie patiënt? Hier slaapt u op beide oren…

Heeft u een voedselallergie of andere specifieke gezondheidswensen? Ben je een veganist? Ook daar houden we graag rekening mee! Graag bericht bij reservering.

Naar de kamers

Persoonlijke viersterrenservice

Kiest u voor ABC Hotel, dan kiest u voor een onberispelijke viersterrenservice tot in de details. Badjassen, slippers en oordopjes in elke kamer, persoonlijk advies op maat, een inrichting met oog voor detail en design… Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe wij het verschil maken. Gastvrouw Liliane reisde de wereld rond en zet nu haar kennis en ervaring in om u een onvergetelijk verblijf in Blankenberge te bezorgen.

kamers