Omgeving

Rustig gelegen en toch vlakbij het strand

ABC Hotel is gelegen in een rustige straat aan de rand van het levendige stadscentrum en op wandelafstand van het strand. Een bezoek aan het oude Belle Epoque Centrum of De Belgium Pier, flaneren op de zeedijk, winkelen in het gezellige stadscentrum of een dagje op het strand… Blankenberge biedt voor ieder wat wils.

In de directe omgeving is de halte van 's werelds langste tramlijn. Neem de tram naar Knokke, De Haan, Oostende of De Panne en verken de hele kuststreek - economisch en ecologisch. Met de trein vanuit het station van Blankenberge bent u in enkele minuten in Brugge - een UNESCO-werelderfgoedstad.

Bij aankomst in ons hotel geven wij u graag tips en advies op maat, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf aan de Belgische kust. Wil u graag surfen, een boottocht maken, gaan vissen…? Houdt u van lekker eten en bent u op zoek naar een goed restaurant in de buurt? Wij maken u graag wegwijs!

Bezoek zeker ook de website van Toerisme Blankenbergeen ontdek wat u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Blankenberge.

Wandelen of fietsen in de Uitkerkse polders

De Uitkerkse polders en de streek rond Zuienkerke zijn de gedroomde streek voor fervente wandelaars en fietsers. Geniet van het typische weidelandschap in de polders met een gezinswandeling of sportieve fietstocht. Ook voor kinderen valt er heel wat te ontdekken. Het gebied is gemakkelijk toegankelijk voor kinderwagens.

ABC hotel heeft een afgesloten fietsenstalling waar u uw eigen fietsen veilig kunt parkeren. Hebt u geen eigen fietsen, dan kunt u deze via ons hotel huren. Op aanvraag bereiden wij graag een heerlijke picknickmand met producten uit eigen streek.

Op bezoek in de stad

Brugge, Knokke, Sluis, Damme, Lissewege… Het noorden van West-Vlaanderen kent heel wat steden die de moeite waard zijn om te bezoeken en die slechts enkele kilometers van Blankenberge verwijderd zijn. Het treinstation ligt op 5 minuten wandelen en er is ook een bushalte vlakbij het hotel. Geef ons gerust uw wensen door, dan helpen wij u graag bij de voorbereiding van uw bezoek.

Makkelijk bereikbaar

Komt u met de wagen naar Blankenberge, dan is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het hotel. Buiten de vakanties kunt u gratis parkeren voor de deur, tijdens de vakanties geldt hier blauwe zone. Er is een ruime overdekte parking aan het treinstation, op 5 minuten wandelen van het hotel.

Downloaden